ITV Studios, London

ITV Studios, London
deadgood

Key Partners

Architect:

MCM

Design:
Specifier:
Procurement:
Special thanks to:

ITV Studios redeveloped  their headquarters on London’s South Bank, which had been its home for over four decades. The new scheme encompassed offices, daytime studio spaces and a residential tower.

The neutral palette, took inspiration from studios with use of concrete-effect flooring next to carpet. Plywood features heavily in the scheme which relates to the aesthetic one would find backstage in set design. The lightweight rafts and lighting are slightly reminiscent of studios and the way that location reflectors are used. Chevron patterns in the lighting references hazard marking with paint on the floor. Furniture was specifically chosen to give the appearance of a domestic environment to evoke the family traditions and social aspects of watching TV.

No items found.

Featured products

Join Our Newsletter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Please try again.
Deadgood on InstagramDeadgood on Twitter
Privacy Policy
Deadgood Trading Ltd | London, Newcastle, Bristol
© 2020 Deadgood Trading Ltd.